Ongeëvenaarde scooterhappening op maat !

Voor groepen kunnen wij een ongeëvenaarde scooterhappening op maat aanbieden.

Indien gewenst kunnen we zorgen voor een picknickmand of een stopplaats voor een brunch tijdens de rit. U kan de dag ook samen afsluiten met een heerlijke braai (Afrikaanse barbecue) in de Sint Antoniushoeve. (op 2,9 km van Paradijshof)

Rijden met een elektrische retro-scooter is een unieke ervaring op zich. U hebt geen hinder van uitlaatgassen tijdens de rit en ervaart de stilte langs de uitgestrekte velden. U start bij ons vanuit Paradijshof (wij kunnen niet op verplaatsing gaan) en wij zorgen voor een uiterst toffe rit via GPS begeleiding en dit met één of meerdere stopplaatsen. Volgens uw interesse geven wij u diverse aantrekkelijke suggesties, zoals een bezoek aan een boerderij met picknick en streekproducten.

Wij hebben 10 scooters ter beschikking, afhankelijk van het gewicht en ervaring van de personen kan ook met twee op één scooter worden gereden. (max 150 kg per scooter).

Let wel: De bestuurder van een scooter met passagier dient over de nodige ervaring te beschikken van het rijden met een scooter, bromfiets of moto!

Vóór u het aantal scooters reserveert vraagt u dus best vooraf wie als bestuurder kan optreden.

Wilt u voor een grote groep 16 tot 32 personen dichtbij overnachten? Geen probleem! Het vakantiehuis spoor74 bevindt zich dichtbij Paradijshof (info@spoor74.be )

Of overnacht in het vakantiehuis Maracci (tot 12 pers.)

Contacteer ons voor meer inlichtingen. We maken er samen een mooie dag van!

Vakantiehuis Maracci

Vragen?

Er zijn heel veel mogelijkheden. Stel ons uw vraag en wij kijken wat wij voor u kunnen doen.

STEL UW VRAAG
Vakantiehuis spoor 74