Nieuwsbrief

Wenst u meer nieuws te ontvangen? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

  combineer Bistro – logies ‘t Klein Gewin met een zalige uitstap op de Scooter

  Bistro - logie , 't klein Gewin ...in het centrum van de historische stad Diksmuide.

  De vakantielogies zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken: senseo machine, koelkast, vaatwas en een fornuis met bijhorende potten, pannen, glazen en bestek; een zithoek met flat screen TV en WIFI; een private badkamer met toilet en inloopdouche. Bed-, keuken- en badlinnen zijn ter beschikking. De eindschoonmaak is in de prijs inbegrepen. Geniet in de bistro  van de heerlijke gerechten van Chef Jens en de gastvrijheid van Stefanie. Wil je een toffe uitstap plannen? Op 8km afstand ligt de Antoniushoeve - (Scoot & Food met parking) waar u in alle rust kunt vertrekken met één of meerdere scooters. Ideaal om de streek te verkennen.

  interesse ? ga naar www.kleingewin.be

   

  klik hier voor de site van 't Klein Gewin