Welkom bij hotel Viconia, gelegen in het pittoreske Stuivekenskerke. Een dorpje met 5 huizen, een dorpscafé, een natuurreservaat en het unieke landgoed  hotel Viconia. Ons hotel biedt comfortabele en stijlvolle accommodatie. In het restaurant (enkel voor hotelgasten) kunt u genieten van heerlijke gerechten, bereid met lokale ingrediënten. Na het diner relaxt u in onze gezellige bar of op het terras waar u kunt genieten van een streekbiertje met uitzicht op het natuurreservaat  “de Viconia Kleiputten”. Een natuurparadijs, perfect voor wandelaars en natuurliefhebbers. U luistert naar de stilte en ervaart de pure natuur.

Of u nu op zoek bent naar een romantisch weekendje weg of actieve vakantie met familie of vrienden, hotel Viconia biedt u de perfecte uitvalsbasis voor uw verblijf. Boek vandaag nog en geniet van een onvergetelijk verblijf in Stuivekenskerke in het hart  van de Westhoek.

www.viconia.be.

info@viconia.be

051 55 52 30