Ongeëvenaarde scooterhappening op maat !

Voor groepen tot 18 personen kunnen wij een ongeëvenaarde scooterhappening op maat aanbieden. Indien gewenst starten we met een gezamenlijk ontbijt met zicht op onze boomgaard en hoevedieren.

Rijden met een elektrische retro-scooter is een unieke ervaring. U start bij ons tussen de uitgestrekte velden en wij zorgen voor een uiterst toffe rit met één of meerdere stopplaatsen. Afhankelijk van uw interesse geven wij u diverse aantrekkelijke suggesties, zoals een bezoek  aan een boerderij met picknick en streekproducten, locaties met oude volksspelen, yogasessies, tochtje varen op zee, een sportieve uitdaging of wat dacht je van een oorlogsroute?

U kan de dag samen afsluiten met een heerlijke braai (Afrikaanse barbecue).

Vragen?

Er zijn heel veel mogelijkheden. Stel ons uw vraag en wij kijken wat wij voor u kunnen doen.

STEL UW VRAAG

Hindernissenparcours

De Panne  |  6-15 personen  |  ± 2 uur

We rijden met de scooters via de mooiste route naar De Panne. Durf jij de hoogte in en hindernissen nemen? Klim van hindernis naar hindernis, de parcours zijn bedoeld om iedereen aan te trekken.
Hebt u hoogtevrees of bent u niet echt sportief? Iedereen zal aan zijn trekken komen tijdens deze hindernissenparcours. Het parcours bestaat uit 3 niveau’s, elk met een andere moeilijkheidsgraad.
Grijp uzelf vast aan touwen, klim over hangende bruggen, klim over een ladderbrug, loop over evenwichtsbalken,…
Kracht, evenwicht, lenigheid en behendigheid komen zonder twijfel allemaal aan bod bij het overwinnen van de hindernissen.

Djembé

op onze locatie  |  12-18 personen  |  ±2 uur

Proef van het drummen en ervaar de vibraties van Afrikaanse oerklanken.
De geschikte manier om cultuur als universele taal te ervaren.

De slag en het ritme, de communicatie door middel van klanken versterken het gevoel van samenhorigheid.
Met onze binnentuin als klankkast is dit de perfecte energiebooster!

De activiteit kan gecombineerd worden met een hapje en een drankje of BBQ.

Haka

Op onze locatie  |  min 18 personen  |  ± 1,5 uur

Maak kennis met het wereldberoemde fenomeen uit Nieuw-Zeeland: Haka!
Een haka is dé manier om als groep een duidelijk statement te maken. Dit gebeurt door gebruik van lichaam en stem. Voeg daarbij de combinatie van innerlijke én uiterlijke kracht en je bent klaar om anderen te imponeren.

Haka vormt een energieke activiteit waarbij u, op basis van de oude traditionele haka, een geheel eigen creatie neerzet. Treedt met uw bedrijf in de voetsporen van deze sporthelden en hun voorouders! Na een korte uitleg in de basis technieken, gaan we in verschillende teams een eigen Haka creëren.
Als elk team zijn haka goed onder de knie geeft, dan gaan we de confrontatie met het andere team aan !

RIB

Oostende |  6-12 personen  |   1 uur

We maken een toffe scootertocht tot in Oostende. Met een RIB of rigid inflatable boat, scheur je op en door de golven van de Noordzee.
Deze speedboat wordt tot het uiterste gedreven, waardoor een ongekend snelheidsgevoel zich van u meester maakt.
Tijdens deze tocht over het water begeleidt een ervaren stuurman de groep om van deze activiteit een echte topper te maken! Bezoek aan de Thorntonbank is mogelijk tot 3 Beaufort (matige windkracht).

 

Bumper Bowl

in onze weide op de Sint Antoniushoeve  |  10-18 personen  |  ± 2 uur

De deelnemers worden elk in een reuzenbal met een diameter van ongeveer 2 meter geplaatst. Door samen te werken met je teamgenoten kan je de verschillende opgelegde opdrachten voltooien. Daarnaast spelen de teams verschillende malen tegen elkaar.

 

Luchtkarabijn schieten

te Nieuwpoort   |  10 tot 18 personen  |  ± 1.5 uur

Luchtkarabijn schieten gecombineerd met een bezoek aan de haven van Nieuwpoort op de scooter? Het kan!
Karabijnschieten? Wie heeft er nooit eens op de kermis met een karabijn geschoten? Onze karabijnen zijn van hetzelfde type. Na een initiatie van de begeleider wordt er een competitie geschoten in verschillende onderdelen tussen de individuele deelnemers of desgewenst tussen de teams.
Gevaarlijk? Zeker niet als de veiligheidsregels en de instructies van de begeleider stipt nageleefd worden.

Escape Game

Middelkerke | 6-18 personen | ± 1 uur

We maken een tocht met e-scooters via de kustlijn naar Middelkerke

Precies vertellen hoe onze escape game werkt zou natuurlijk de pret en de verrassing bederven, maar we kunnen wel een paar hints geven. De uitdaging is een code te vinden die een safe opent waarin je de sleutel vindt om de kamer te kunnen verlaten …
Jouw team krijgt 60 minuten om verschillende uitdagende, spannende en hersenbrekende taken tot een goed einde te brengen. Om de opdrachten en raadsels op te lossen is er geen speciale kennis, lenigheid of spierkracht vereist. Het enige wat je moet doen is goed rondkijken, aanwijzingen vinden, logisch redeneren, codes breken, samenwerken en vooral “out of the box” denken.

Yoga

op onze locatie in de binnentuin  |  10-18 pers  |  ± 2 uur

Na een relaxt scootertochtje … het rustgevend en ontspannend effect van yoga ervaren is top. Het bewust worden van lichaam en geest versterkt en ontspant het individu. Van een yoga-prof leert u stap voor stap de kunst van yoga en zijn mystiek. Op de buiten in de pure natuur voelt u zich na deze ervaring weer als herboren. Na een korte inleiding start onze yoga-professional met de workshop. U leert er de beginselen van yoga, waarbij gewaakt wordt over het correcte uitvoeren ervan.
Deze activiteit brengt zowel energie als rust bij de deelnemers.

Pirates of the North

Oostduinkerke | 6-18 personen | 2 tot 3.5 uur

We maken een tocht met de e- scooters via de kustlijn.

We scooteren tot aan één van de mooiste badplaatsen in Oostduinkerke. In teams van ca. 6 personen worden verschillende creatieve teambuilding /survival opdrachten uitgevoerd. Per geslaagde opdracht kunnen goudstukken verdiend worden. Het team dat op het einde de meeste goudstukken heeft wint. Een greep uit de opdrachten: teamvlag maken, katapult bouwen, kokosnoot/kanonskogel afschieten, water hozen met houten been, anker ophalen, water uit de zee dragen, eendjes vissen met lange hengel, schat graven, schip bouwen, kanonskogels werpen … in team plezier verzekerd!