Via onze trip : ”De Fintele” (52km) kunt u een perfecte stop inlassen bij ”De Witten”.

De Witten’ is de volledige naam van dit gezellig eetcafé in het kleine gehucht Fintele, alhoewel in de volksmond iedereen het heeft over ‘Bij De Witten’. Een authentiek café met karakter en een historiek die meer dan 100 jaar telt. Ellen en Peter heten jullie van harte welkom van woensdag t.e.m. zondag, in de winterperiode van vrijdag t.e.m. zondag. Ook op feestdagen tekenen ze present.

Naast de huisgemaakte Picon met Camembert en regionale bieren, proef je hier meer dan 60 nationale en internationale streekbieren. De collectie trappisten en de zeldzame Geuzes zijn een extra troef. Ook hun verzorgde bierplanken, boerestuutjes en in het weekend de suggestie uit grootmoeders keuken maken deze unieke Westhoek-ervaring compleet. Het is de plek bij uitstek om te verpozen tijdens je scootertocht. Kortom, genieten in het kwadraat! In de zomer op het terras met schitterend panorama, in de winter bij de kachel!